Møbler og overtrekk til utemiljø.

Her har du muligheten til å ta vare på god stolen eller sofaen og gi den nytt liv.Er trekket på favoritt stolen eller arvegodset blitt slitt og møbel trekket kanskje fått noen hull med  flekker som ikke vil gå vekk etter en fuktig rødvins helg….. stikk innom Bent Salmaker med stolen din og trekk den om så den passer inn i din nye opp pusset stue  i den fargen du måtte ønske.

For å sørge for topp kvalitet på dine fremtidige møbler har Bent Salmaker  bevist valgt Nevotex  som leverer møbel stoff av høy kvalitet og kan ikke sammenliknes med slite styrken på mye av sofa og stolene som selges som standard i dag.Et kjent fenomen god Tv stolen som har blitt slitt i sete puta og trenger ny skumplast eller hjorteband…. lever den til Bent Salmaker så får den et nytt liv.
Leverer du stolen eller sofaen til reparasjon eller omtrekking  så blir skumplasten, fjærer og stopping oppjustert til dagens standard. Har du spesielle ønsker om å beholde den originale oppbyggingen av stolen din, som f.eks hestehår så kan det også fikses.

Indre treverk blir reparert og forsterket samt skumplasten som blir brukt er av god kvalitet.

Møbel prosjekt

Gammel stol blir til ny

Bambus sofa og stol  80 talls look i ny design

Et lite eksempel på før og etter bilder for en stol levert til kunde.

Gammel skai stol blir ny skinn stol

Meny