Båt og sjøliv

Reparasjon og design av nye spesial tilpassede båtkalesjer , flybridge, bimini topp, havnepresenning, konsolltrekk og stoltrekk.
Trenger du justering av høyden av bøylene for mer høyde, flere vinduer, nye glidelåser eller rett og slett en ny design av din av din kalesje til passet ditt bruk.
Som standard brukes delbare glidelåser i bøylelommer for enklere demontering og i høykvalitets Sunbrella plus kalesje duk.
For lugaren, salongen, førerplass og byssa kan de gamle stolene og putene/sidepanelene dine få ny design og bedre komfort.
For bedre søvn om nettene lager Bent Salmaker nye overmadrasser som er skreddersydd ditt fartøy.
Hvorfor ikke gi fartøyet ditt et løft og bestill omtrekking av stolen, putene eller solsenga med egen logo eller navnet på båten sydd inn .

Så i fremtiden kan dere slappe i køya eller på soldekket med nye puter fra Bent Salmaker hvor en luftspaltematte montert inn i madrassen eller soldekk-putene. Dette gir bedre ventilasjons egenskaper og leder vannet fortere vekk fra putene/ solsenga som minimerer fare for fukt, midd, mugg og jordslag.

Båt prosjekt

Ny havnepresenning for daycruiser

Ny havnepresenning designet uten midt søm for å minimere vannlekkasje.

Gammel til ny kalesje for en Fevik 23

Denne er designet med Sunbrella plus og etter kundes ønske sydd med hvit tråd i sømmene.

Forvandling fra gammel til ny salong i seilbåt.

Her ble det designet nye hjørneputer hvor man brukte 35 kilo i setene og 28 kilos skumplast  i ryggene, med oppbygging på setene putene og vinkelen på seteryggen for bedre sitte komfort i salongen.
Dette ga igjen en bedre utnyttelse av plassen i seilbåten.

Meny